diumenge, 14 d’abril del 2013

Escolar de Barcelona per equips 2013

Un cop finalitzat el Campionat de Barcelona per equips d'edats, hem de felicitar, un cop més, l'enorme tasca que han dut a terme els nens de Peona i Peó, ja que el nostre club ha aconseguit fer podi en totes les categories, sots-10, sots-12, sots-14 i sots-16 i sots-18. Només em queda felicitar doncs als nens del Club, que tots ells han fet una magnífica feina, i també felicitar a tots els entrenadors que han fet possible tots aquests podis. Felicitats.
Començarem amb avaluant els més grans, la categoria sots-16 i sots-18, que tant una categoria com l'altre jugaven juntes degut a la falta d'equips.

Sots-16 i Sots-18
El campió d'aquesta categoria (per tan sols mig punt de desempat) ha estat el Club d'escacs Peona i Peó, un equip format per quatre jugadors (recordar que en aquesta categoria eren equips de tres jugadors); Ferran Cervelló, Marc Torrents, Jesús Ligero i també Albert Puntí, que va disputar una única partida. Un fet a destacar d'aquest equip és que ha quedat campió només utilitzant jugadors sots-16. El segon classificat, molt a prop del primer, ha estat el Club d'escacs Catalunya, equip format tan sols per jugadors sots-18; Pau Juan, Alejandro Sáez i Andreu Ortega. I tercer classificat d'aquesta categoria ha estat l'equip de l'Escola d'Escacs de Barcelona, equip format per Ricard Nadal, Max Orteu, Bernat Fuertes i també Joan Lligé, que va disputar una única partida.
El campionat es va decidir a la darrera ronda, quan el Catalunya "A" va cedir un punt en el desempat i Peona i Peó va aprofitar-ho per proclamar-se campió. L'enhorabona!

Resultats categoria sots-16 i sots-18

Sots-14
En aquesta categoria, el campió ha estat novament i indiscutiblement el Club d'escacs Peona i Peó, amb cinc victòries de cinc matxos. L'equip format per Xavier Povill, Carlos Martínez, Daniela Velasco, Joana Llum Cardó i Adrià Pérez (en aquesta categoria els equips eren de quatre) no ha cedit cap punt i ha demostrat ser el millor equip amb diferència. Segon classificat ha estat el Club d'escacs Tres Peons, equip format per Xavier Martínez Pla, Llibert Céspedes, Leire Martínez i Nina Céspedes. I finalment tercer classificat ha estat el Peona i Peó "B", segon equip del Club en aquesta categoria, un equip format per Albert Pita, Jaume Lladós, Ariadna Bada, Laura Ovejero i Arnau Antich. Té molt mèrit doncs que un equip B quedi entre els tres primers. En aquesta categoria, Peona i Peó ha fet un doblete. L'enhorabona!

Resultats categoria sots-14

Sots-12
Campió d'aquesta categoria sent un equip molt regular ha estat el Club d'escacs La Lira, equip format per Héctor Sama, Pol Brunet, Marc Pera, Alejandro Sama i Martí Mas. Són jugadors molt joves però posseeixen una qualitat molt alta i s'han merescut quedar campions enguany. Segon classificat ha estat el Club d'escacs Vila Olímpica, amb un equip format per Albert Castillo, Arnau Castillo, Alejandro Martínez i Guillem Català. I tercer classificat ha estat el Club d'escacs Peona i Peó amb un equip format per Jordi Lladós, Daniel Codina, Adrià Camps, Eloi Aballanet i Miquel Juan. Després de la victòria per 3-1 a la darrera jornada, han aconseguit entrar al podi d'aquesta categoria. L'enhorabona!

Resultats categoria sots-12

Sots-10
En aquesta categoria hem tingut un campió in extremis i vam viure un final d'infart. Finalment el Club d'escacs Peona i Peó, equip format per Nicolás Jiménez, Laura Povill, Jan Insa i Natasha de blois,  va proclamar-se campió després de guanyar 3-1 al Peona i Peó "B" i només s'havia d'esperar que l'EDAMI no fes tres punts i mig. Tot semblava indicar que ho aconseguiria, però el Foment Martinenc (rival en la darrera ronda d'EDAMI) va aconseguir puntuar i perdre el matx per la mínima. L'EDAMI era un equip format per Tian Poyo, Sergi Riu, Dafne Medinilla, Nerea Sarrio i Esteve Arauzo. Tercer classificat ha estat el Club d'escacs Ateneu Colón, equip format per Eduard Cano, Pol Moncunill, Berta Baques i Nil Blanes. L'enhorabona a tots!

Resultats categoria sots-10

I un cop finalitzats els Escolars a Barcelona, els diferents nens i nenes de la província hauran de continuar jugant a escacs disputant diferents oberts internacionals que han començat o que començaran en breu, per no perdre el ritme de joc. Animo doncs a tots aquells nens i nenes que s'inscriguin en diferents oberts perquè continuïn progressant i millorant el seu joc.

Víctor Collell 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada