diumenge, 27 de gener del 2013

Campionat de Catalunya per equips (Ronda 2);

Ja trobava a faltar aquests diumenges on m'aixecava a les vuit del matí per jugar el Campionat de Catalunya per equips (en veritat no ho trobava a faltar gaire) =). La ronda 1 no l'havia pogut jugar ja que tenia partit de futbol amb el meu equip, i segurament que fallaré en algunes rondes degut això. Jugava a casa amb el Peona i Peó D, contra el Pallejà, un equip a priori inferior si ens fixàvem en l'ELO català. A banda de nosaltres, al Mas Guinardó comptàvem amb la presència de l'equip senior, el Peona i Peó A, el Peona i Peó F i el Peona i Peó sots-12. L'equip A rebia magníficament al seu rival, el Catalònia, amb la clàssica pisarra whiteboard amb els noms dels jugadors i les paròdies ja clàssiques d'aquest equip.
Els jugadors del Pallejà anaven arribant a la Sala de joc i tot estava llest per a que comencés el matx.

L'1x1



Carlos Martínez 10 (Sempre jugant contra mataos =)). Acabava el primer de tots, guanyava al seu rival tan sols en mitja horeta després d'una entrega de qualitat magnífica. Últimament està jugant a un nivell molt alt i sent el primer tauler de l'equip D transmet molta confiança. Té una particular amistat amb el seu bon amic Jose Fernández i les seves discusions sobre Smack Down són ben interessants, ¿eh que sí Carlos? =). 1-0.










Adrià Pérez 9.9 (Vist i no vist (¿Per què se'm rendeix?)). L'Adrià, que era el segon en acabar, no entenia perquè el seu rival se li rendia. L'Adrià estava millor, sí, però no guanyava immediatament ni tenia avantatge material. Bé, potser el seu rival va curt d'amics i volia que l'Adrià fos amic seu. Ha fracassat en l'intent, doncs, l'Adrià ha marxat just després d'acabar la partida sense deixar rastre =). 2-0.











Víctor Collell 7 (CAGAT!). M'han jugat una Pirc ultradefensiva. Gràcies a això, tenia el control del centre i una posició molt còmode. Tenia atac. Tot i això, donava al seu cavall una casella molt bona i em feia un continu amenaçant-me doble de rei i dama constantment. El podia evitar retirant el rei, però consultant amb el delegat Maestro Kardov em donava el permís per fer taules. 2'5-0'5.





Daniela Velasco 9 (Gangster). Tenia qualitat de menys amb la única compensació d'un sol peó (i doblat). Tot i això, l'ha aconseguit passar i ha guanyat contrapronòstic deixant tranquil a un servidor. La victòria de la Daniela ha estat per mi la més important (tot i que tots sumem!). Jugant de segon tauler no hi ha mai rival fàcil per ella, i esperem que segueixi així. 3'5-0'5.



Jose Fernández 6.5 (K.O.). Ha tingut pràcticament tota la partida qualitat de més. Després d'un reguitzell d'imprecisions ha hagut de tornar la qualitat i ha quedat en un final de dames amb peó de menys. Semblava que aconseguiria puntuar si jugava bé però no a comptat amb el factor del temps. Se li ha caigut la bandera. Si és que es veia a venir... havíem d'anar amb compte! 3'5-1'5. (Em sap greu no tenir foto!)




Joana Llum Cardó 7.2 (Intel·ligent). A mitja partida perdia peó, però ha sabut defensar-se i després de que el rival li entregués una peça per un segon peó, ha aconseguit fer taules que ens donava, com a mínim, l'empat. Ha jugat de manera intel·ligent i les seves taules també han transmès tranquil·litat a tot l'equip. Tan sols faltaven dos jugadors. 4-2.






Mario Suárez 9.5 (Valent). Ha arriscat al final per guanyar i ho ha aconseguit. Això és el que es demana; si et veus capaç d'arriscar i veus que pots guanyar, arrisca't. Ell ho ha fet i li ha sortit bé la jugada. Sincerament no sé com ha acabat la partida, han estat els dos sòlids tota l'estona, però als últims instants jo estava més pendent de les partides de l'equip A. =). 5-2. (Esperem aconseguir una foto en breu!)




Francesc Xavier Cardó 7 (Sentenciant). Ha firmat taules, una perquè ho eren amb l'alfil de diferent color, i dos perquè el resultat ja estava sentenciat i no hi havia necessitat de jugar més. Ha patit en alguns moments de la partida, però ha sapigut defensar-se bé i contraatacar en el moment adequat. És el delegat de l'equip. S'acabava el matx i ja podia firmar. 5'5-2'5.




L'equip havia complit. Havia guanyat i ja portàvem dos de dos. Havíem de seguir així, aconseguint bons resultats i anar guanyant tots els matxos. En el proper desplaçament, que em sembla molt que no podré disputar, el Peona i Peó D juga a la seu del Barcelonès Sud. Jugui a l'equip que jugui, us ho relataré encantat. Fins la propera!
Cliqueu els següents enllaços per a més informació d'aquest Campionat de Catalunya per equips:

Classificacions i resultats dels equips de Peona i Peó
Tots els actes del Campionat de Catalunya per equips
Web oficial del Club d'Escacs Peona i Peó

Víctor Collell

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada