dissabte, 16 de juny del 2012

Conclou el VI Obert de Llinars

El dissabte 9 de Juny va acabar el VI Obert de Llinars. L'expedició de Peona I Peó va ser, com tots els anys, numerosa, i aquest any ens vam endur ni més ni menys que dues copes, i en podrien haver estat més. Un Obert que, com cada any, es juga amb passió i amb moltíssimes ganes. L'expedició era la següent;
Al Grup C, Peona I Peó no disposava de cap jugador. Els valents que podien jugar al Grup C s'han apuntat al Grup B (Com la Natasha de Blois). 








A la fila de dalt, d'esquerra a dreta, Ramon Povill, Frederic Corrigüelas, Adrià Pérez, Jaume Lladós, Jordi Lladós i Daniela Velasco. 
A la fila de baix, d'esquerra a dreta, Ferran Cervelló, Xavier Povill, Jesús Ligero, Víctor Collell i Jofre Custodio. 
I al darrera, la furgoneta oficial de Peona I Peó! 

Al Grup B, sí que hi havia força gent. Josep Lladós, el xofer oficial i amo de la furgoneta de Peona I Peó, va demostrar que és un molt bon jugador d'escacs. Les seves partides van ser bones, sòlides, i crec que mereixia haver fet més punts, en Josep va fer tres punts de vuit. 
Com hem dit, també va jugar el campionat Natasha de Blois, una sub-10 que promet moltíssim i que finalment, va acabar fent tres punts i mig de vuit. Felicitem a la Natasha, que podria haver anat al Grup C i obtar a podi però ella va voler jugar amb gent adulta i molt dura per millorar el seu joc. També trobem a Jordi Lladós, sens dubte, una revelació del torneig. 


                                                                                  Daniela Velasco, Campiona de tram!

                                                                                                                                                                                     
Amb una performance de 1755 d'ELO FIDE, en Jordi va fer cinc punts de vuit, guanyant a 
jugadors molt forts com Arnau Oms, de Tona, a Gerard Vilasaró del Ripollet, a Jaume Argemí del Vall del Tenes, a Josep Sola Montoya del Sabadell i a Francesc Mateo del Sant Cugat, tenint en compte que va perdre contra Jordi Jané (tercer del rànking) contra Kiriam Vicente (un jugador molt fort) i amb Eduard Arcusa, on el Jordi va disposar de quatre peons de més, però en va perdre dos i la maledicció es va desplaçar fins a Llinars...

Quina expedició! Sembla que el Jesús i la Daniela tinguin son...

Adrià Pérez també va demostrar ser un grandíssim jugador i que està en una forma excepcional, guanyant a Manuel Pulido (se lo pulió). L'Adrià també ha fet cinc punts de vuit, pujant el seu ELO FIDE quaranta-dos punts. Gran campionat, Adrià! I un altre que no falla és, Jofre Custodio, que va fer tres punts i mig de nou, jugant amb gent molt dura. En Jofre va demostrar bon nivell. Daniela Velasco, amb el permís del Jordi, va ser una altre revelació, aconseguint sis punts de nou perdent a l'última ronda amb Jordi Jané. La Daniela va guanyar copa per tram i es va endur calerons de Llinars. Felicitats, Daniela! Jaume Lladós, per la seva banda, va fer cinc punts de vuit, fent taules a l'última ronda contra Adrià Torras Chicón, un gran jugador. En Jaume va demostrar ser un jugador molt complet i serà un jugador a tenir en compte l'any que a la categoria sub-14. Xavier Povill va fer també cinc punts de vuit, jugant sòlid i sense corre riscos, fent un gran torneig. Un servidor, Víctor Collell, ha après la lliçó del seu mestre, el Frederic, que un torneig es basa moltes vegades en les dues últimes rondes. Portava quatre i mig de set i tan sols faltaven dues rondes per a que s'acabés el campionat. Jo estava fent un gran campionat, i tot i que perdre les dues últimes rondes no va deixar de ser-ho, el sabor va ser agredolç. Quatre i mig de nou, no està malament. 
Al Grup A, Carlos Martínez, molt valent ja que podria haver jugat al Grup B, va fer tres de vuit, acumulant vint punts positius d'ELO FIDE. Ha demostrat que vol quedar campió d'Espanya sub-12 amb el seu joc. Ramon Povill va fer tres i mig de vuit, jugant amb jugadors molt durs i guanyant a un 2100. Ha fet molt bon campionat. A Jesús Ligero la sort no el va acompanyar, li van tocar jugadors molt forts inclús quan tenia pocs punts, i algunes partides se li van escapar quan ja les tenia. Al final, tres i mig de nou pel Jesús. 
Ferran Cervelló ha estat una de les revelacions al Grup A, quedant vuitè de la general i enduent-se copa i alguns calerons. En Ferran ha fet un gran campionat. I per últim, el Frederic, que ha fet un gran campionat, guanyant a 2300 i fent taules amb el campió del torneig. Quatre punts i mig per al Frede, que mereixia més.

Víctor Collell 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada